割り当て

OPDRACHT

In een tijdsbestek van één jaar maken de 4de jaars studenten van de Nederlandse Filmacademie een volledige film waaraan gewerkt wordt vanuit alle filmdisciplines. Hierdoor werkt een groep van 16 studenten samen met meerdere cursisten om de film in première laten gaan op het Keep an Eye Filmacademie Festival.

ビジョン

VISIE

Ningyo gaat over het vinden van je eigen identiteit als vrouw in een wereld vol tegenstellingen. De wereld waar de film zich in zal afspelen staat symbool voor de polarisatie die zich in allerlei vormen manifesteert in onze huidige wereld door verschil in religie, etniciteit, sociale klasse en sekse. We brengen een ode aan het individu die eigen keuzes durft te maken, ondanks de druk van anderen.

ジャンル

GENRE

Drama – Coming of Age

ターゲットオーディエン

DOELGROEP

Internationaal – 18 tot 30 jaar

長さ

LENGTE

20 minuten

旋盤期間

DRAAIPERIODE

Eind november 2018

シノプシス

SYNOPSIS

In een dystopische stad, waar mannen overheersen en vrouwen onderdrukt worden, is de jonge Valentina op zoek naar een veilige plek om te overnachten. Ouderloos en zonder connectie met de mensen om zich heen wordt ze uit een benarde situatie gered door Alex, de leider van een groep jonge vrouwen die samen strijden tegen het onrecht dat er in de wereld heerst. Valentina besluit zich aan te willen sluiten bij de groep maar komt al snel achter hun ware aard. Valentina wordt gedwongen om, tegen haar wil, geweld te gebruiken waarmee voor haar de eerste stap naar extremisme is gezet. Terwijl Valentina steeds meer connectie krijgt met Alex rest haar een laatste beproeving; wraak nemen door bloed te vergieten. Omringd door haat ontstijgt Valentina de groep en besluit ze haar eigen weg te kiezen in een wereld van extremen. Haar metamorfose in een jonge, krachtige vrouw is daarmee compleet.

Timo Ottevanger – Regie
Perla Vita Beerens – Scenario
Jana Mucek – Productie
Jesse van der Pluijm – Productie
Remy Mulder – Productie
Wladimir van Heester – Productie
Dionne Cats – Camera
Mike Molenhuis – Licht
Nadine Klingen – Production Design
Noa van Nielen – Production Design
Mijs de Wit – Costume Design
Eva Plompen – Montage
Sofie van der Meer – Geluidopname
Meghan van der Meer – Sound Design
Andrea de Jonge – Sound Mixage
Annelotte Coster – Componist
Cyriel Verkuijlen – Visual Effects
Laurens Vermeulen – Visual Effects

寄付する

DONEER

In november hebben we Ningyo opgenomen, zonder onze geweldige sponsoren hadden we dit niet kunnen waarmaken. U kan ons nog steeds supporten, door te doneren draagt u bij aan de distributie van Ningyo.

スポンサー

SPONSOREN